Skip links

E-Ticaret Web Sitesi

Web Tasarım

E-Ticaret Web Sitesi

E-Ticaret Web Sitesi

Bir e-ticaret sitesi, bir işletmenin ürün ve hizmetlerini internet üzerinden satmasını sağlar. Bu nedenle, iyi bir e-ticaret sitesine sahip olmak önemlidir çünkü: Daha geniş bir hedef kitleye ulaşılır: Bir e-ticaret sitesi ile, işletmenizin ürün ve hizmetleri dünya çapında milyarlarca internet kullanıcısına erişebilir. Bu, potansiyel müşteri tabanınızı büyütmek için harika bir fırsattır. Daha yüksek satışlar: Bir e-ticaret sitesi, müşterilerin ürün ve hizmetlerinizi kolayca inceleyebilmelerini ve satın almalarını sağlar. Bu, satışlarınızı arttırmak için önemli bir faktördür. Daha az maliyet: Bir e-ticaret sitesi, işletmeniz için fiziksel bir mağaza açmak veya satış elemanları istihdam etmek gibi maliyetleri azaltır. Aynı zamanda, ürünlerinizi dünya çapında satmanızı sağlarken, maliyetleri düşürür. Daha fazla ölçülebilirlik: Bir e-ticaret sitesi, satışlarınızı ve müşteri davranışlarınızı analitik araçlarla izleyebilmenizi sağlar. Bu, işletmenizin performansını izlemek ve iyileştirmek için gerekli olan verileri toplamanıza olanak tanır. Daha fazla esneklik: Bir e-ticaret sitesi, müşterilerinize 24 saat hizmet sunmanıza olanak tanır. Ayrıca, ürünlerinizi ve hizmetlerinizi kolayca güncelleyebilir veya ekleyebilirsiniz. Sonuç olarak, iyi bir e-ticaret sitesine sahip olmak, işletmenizin daha geniş bir hedef kitleye ulaşmasını, daha yüksek satışlar yapmasını, daha az maliyetle çalışmasını, daha fazla ölçülebilirlik elde etmesini ve daha fazla esneklik sağlamasını sağlar.

Başlıca ;

Sıkça Sorulan Sorular

Öncelikle işimize ve size değer veriyoruz. Ayrıca bunun yanında sizi düşünüyoruz. Yıllık absürt maliyetler talep etmiyor, bir web sitenin bir kez ücretlendirilmesi gerektiğini ve yıllık sadece bakım ücretlerinin olması gerektiğine inanıyoruz. Sizde hali hazırdaki veya projeniz için hedefinizdeki web sitesi için iletişime geçebilirsiniz.

Değiştirmek istediğiniz kısımalar için sizlere yeni bir sınırlama koymuyoruz ve eklemenizi gereksiz ücretlendirmeler ile değil mantık doğrultusunda yapıyoruz.

Projelerimizin teslim süresini proje bazlı olarak belirliyoruz. Fakat ortalama 1 ay da tüm revizeleriniz ile teslim ediyoruz. 15 gün içersinde demo teslim ediyoruz ve revizelerinizi gerçekleştiriyoruz.

Bu web sitesi, web deneyiminizi iyileştirmek için tanımlama bilgilerini kullanır.